Floorwalkers helpen bij de ontvangst van 6.000 ambtenaren

In de zomer van 2017 heeft Eager People meegewerkt aan een heel tof en interessant project van PoortCentraal. 20 floorwalkers hebben aan de Rijnstraat 8 in Den Haag geholpen met het inhuizen van 6.000 medewerkers van 2 ministeries en 3 vreemdelingeninstanties. Eager People ging langs om met René de Vos (directeur exploitatie van PoortCentraal) en Rianne Weij (floorwalker), het project te bespreken. En natuurlijk om het resultaat te bekijken!

Waarom Eager People?

René: “Ik kende Eager People al van een PPS-project op de Kromhout Kazerne in Utrecht. Hier worden regelmatig medewerkers ingezet voor allerlei facilitaire klussen, maar dat was niet op zo’n schaal als hier. We hebben gekozen voor Eager People, omdat dat volgens ons de meest uitgelezen partij was om ons hierbij te helpen. Jullie konden ons jonge, enthousiaste mensen leveren, waarvan sommige ook een facilitaire achtergrond hadden, en dat is wat we zochten.”

René, directeur PoortCentraal

Floorwalkers in actie

De floorwalkers (op sommige projecten ook wel floorstewards of floormanagers genoemd) werden ingezet om zes weken lang te helpen met het inhuizen van 6.000 medewerkers. Rianne, afgestudeerd FM-er, was één van die floorwalkers. Vol enthousiasme vertelt ze over het project. “Als floorwalkers zorgden wij ervoor dat de inhuizende medewerkers een warm welkom kregen en ze goed wegwijs werden gemaakt. Ook hielpen wij ze als ze iets niet begrepen. Ik heb het hier enorm naar mijn zin gehad en dat komt voornamelijk door het enthousiaste team dat ik om mij heen heb gehad en de supermooie omgeving.”

Was het een succes?

René: “De samenwerking met Eager People is heel goed bevallen en heeft ook een hele hoge waardering vanuit de gebruikers gekregen.” Een paar van de medewerkers mag zelfs nog een paar maanden langer voor PoortCentraal blijven werken. Onder andere bij de technische dienst en op de de facilitaire servicedesk. Rianne is één van die medewerkers en gaat aan de slag op de servicedesk, wat ze superleuk vindt.

Bekijk hier de video van het project:

Heeft u ook een grootschalig project zoals een ingebruikname van een pand, waar u onze medewerkers voor in wilt zetten? Neem dan contact met ons op!

Neem nu contact op!

“De samenwerking met Eager People is heel goed bevallen en heeft ook een hele hoge waardering vanuit de gebruikers gekregen.”

PoortCentraal

    • PoortCentraal is een organisatie die het gebouw aan de Rijnstraat 8 helemaal verbouwd en gerenoveerd heeft. Daarnaast is de organisatie verantwoordelijk voor het gebouwbeheer en alle facilitaire diensten.

Meer klanten over Eager People

Bewoners ondersteuning Woningstichting Rochdale

Bewoners ondersteuning Woningstichting Rochdale

  • |Klant: Woningstichting Rochdale
  • | Categorie: Projecten

Ooit wel eens in een groot flatgebouw geweest waar de lift het niet deed en waar je dan genoodzaakt was om de trap te nemen? Of erger nog: je[...]

Snel ingewerkte administratieve krachten bij de SSHXL in Utrecht

Snel ingewerkte administratieve krachten bij de SSHXL in Utrecht

Al hoewel veel mensen zeggen dat je studententijd de beste tijd uit je leven is, verruilen veel afgestudeerden uiteindelijk toch hun ietwat[...]

Meedenkende huismeesters op IJburg College 2

Meedenkende huismeesters op IJburg College 2

  • |Klant: IJburg College
  • | Categorie: Uitzenden

Thomas en Nico kunnen goed met elkaar opschieten, dat zie je meteen. Ze hebben elkaar twee maanden niet gezien, maar beginnen meteen weer grapjes[...]

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Orrin

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 085 40 16 344 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.