fbpx

Cable manager Utrecht

Een cable manager voor een project in Utrecht inhuren? Dat doet u natuurlijk bij facilitair uitzendbureau Eager People. Waarom u een cable manager bij ons uitzendbureau inhuurt en niet bij een ander willekeurig uitzendbureau? Omdat Eager People enthousiaste en slimme medewerkers levert die graag voor u aan de slag gaan! Daarnaast is Eager gespecialiseerd in het uitzenden van facilitair personeel. Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op!

Bestel direct!

Wat doet een cable manager precies?

Cable manager Utrecht

Stel, er vindt een grote verhuizing plaats binnen uw bedrijf in Utrecht. Hele afdelingen worden verhuisd en dit betekent dat alle pc’s en andere elektrische apparaten netjes losgekoppeld moeten worden en op de nieuwe afdelingen weer aangesloten moeten worden. Het is belangrijk dat dit goed gebeurd en het is daarnaast ook fijn als het er meteen strak uitziet. Wat bedoelen we daarmee? Dat alle kabels en snoertjes niet overal op en onder het bureau liggen, maar netjes weggewerkt zijn, zodat u ze nog nauwelijks ziet. Om dit alles in één keer goed te regelen, huurt u de cable managers van Eager People in Utrecht in.

Waar kunnen we u verder bij helpen?

Slimme cable managerNaast cable management, kunt u onze medewerkers ook voor heel wat andere diensten inzetten. Denk hierbij aan: verhuisopdrachten, kluswerkzaamheden en de inzet van huismeesters. Ook is het mogelijk om voor langere tijd kantoorpersoneel en facilitair personeel bij ons in te huren op uitzendbasis. Wanneer u op zoek bent naar een facilitair manager, facilitair coördinator, administratief medewerker of servicemedewerker, kunnen wij u hier goed bij helpen. Wij hebben een goed gevulde database met afgestudeerde en ervaren FM’ers. Wanneer u een specifieke vraag hebt, denken wij graag met u mee! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.