fbpx

Administratieve student

Een administratieve student die u kan ondersteunen met de administratie, huurt u in bij Eager People. Ons facilitaire uitzendbureau is naast het leveren van facilitair personeel, gespecialiseerd in het leveren van kantoorpersoneel. Denk hierbij aan receptionistes, servicedeskmedewerkers en dus administratief personeel. Benieuwd naar het tarief voor een administratief medewerker? Vraag deze dan vrijblijvend bij ons op!

Huur nu in!

Administratieve student

Waar kan een administratieve student u allemaal bij helpen?

Stel, het aantal facturen dat nog verwerkt moet worden, loopt steeds verder op en u kunt het allemaal niet meer bijhouden. Dan kan de inzet van een administratieve student uitkomst bieden. Een administratieve student kan u ook helpen op de financiële administratie of bij het invoeren van data of persoonsgegevens. Wij zetten onze medewerkers graag in om u te kunnen ontzorgen.

Waarom huurt een administratieve student bij Eager People in?

Bij Eager People werken enthousiaste, slimme mensen met pit. Onze medewerkers willen naast hun HBO- of WO-studie graag relevante werkervaring opdoen in het bedrijfsleven en gaan daarom graag als administratieve medewerker voor u aan de slag. Onze medewerkers beschikken over sterke communicatieve vaardigheden en denken graag met u mee. Wat Eager People onderscheidt van andere uitzendbureaus is dat wij de tijd nemen om onze mensen écht te leren kennen. We weten wat voor mensen het zijn en waar ze naast hun werk mee bezig zijn. Dit helpt bij het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plek.

Huur ook kantoorstudenten, receptionistes en servicedeskmedewerkers bij ons in!

Naast administratieve studenten kunt u ook studenten voor allerlei andere werkzaamheden bij ons inhuren. Is uw receptioniste ziek, op vakantie of met zwangerschapsverlof en zoekt u tijdelijke vervanging? Huur dan één van onze slimme receptionisten in. Ook servicedeskmedewerkers kunt u bij ons inhuren. Zoekt u iemand die langere tijd kan meehelpen op een project? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.